Сіль стала причиною смерті 2.5 мільйонів чоловік
26.12.2018
Як правильно харчуватися при дисбактеріозі?
27.12.2018

Весна – час дій, а не спроб!

Весна – час дій, а не спроб!

весна любов
«Весна – це достатній привід для здійснення значних дурниць без жодних вагомих причин»

З приходом «достатнього приводу», всі ми чекаємо весняного припливу сил і енергії, приємних вражень і переживань. І навіть здатні на славні дурниці!

проблеми з потенцією

Однак існує невтішна статистика – з кожним роком кількість активних чоловіків, які страждають еректильною дисфункцією, стрімко зростає . І пацієнти … молодіють. Вчені мужі б’ють на сполох – неправильні звички і пасивний спосіб життя масово перетворюють молодих чоловіків в нещасних і закомплексованих людей. Так-так, саме горезвісні, нібито нешкідливі, шкідливі звички і той самий неправильний спосіб життя. До речі, до цих самих звичок слід віднести і так звану звичку турбуватися.

Факт: 21% молодих людей у ​​віці від 20 до 30 років страждають від імпотенції

Що ж робити?

не хвилюватися

Щоденне занепокоєння з приводу (матеріальне благополуччя сім’ї, конфлікти на роботі і т.д.) загрожує хронічним стресом і депресією. У той же час, саме по собі виникло порушення ерекції може викликати страх і занепокоєння. Виходить замкнуте коло. Чоловік втрачає здатність насолоджуватися, а це як там не є  перешкода для здорової ерекції . Це не викликає сумнівів, адже провідна роль у запуску процесів, які супроводжують ерекцію, належить виникнення статевого збудження в мозку. А домінанта стресу змагається з сексуальним збудженням, результатом чого є послаблення ерекції. Що і призводить до психогенної еректильної дисфункції.

Висновок №1: перестаньте турбуватися!

* * *

відмова від пиваСеред інших неправильних звичок ( «професійні» алкоголізм і

наркоманія, куріння) хочеться сказати пару слів про вже невід’ємною чоловічий традиції – пляшка пива після роботи, за футбольним матчем, на пікніку, а часом і під час прогулянки з дітьми. А за першої випитої пляшкою – друга і так ви вливаєте в себе кілька літрів пива. Так, пиво – найпопулярніший світової напій. Потім ви помічаєте, що ваші стегна злегка округлились, грудні м’язи стали нагадувати молочні залози, а за «пивним» животиком насилу вдається розгледіти «чоловічу гідність». Причина таких перетворень в тому, що пиво містить фітоестрогени –  аналоги жіночих статевих гормонів рослинного походження. Відбувається перебудова чоловічого організму. І не тільки фізіологічно, чоловік змінюється і психологічно. Голос стає вищим, спостерігається деяка істеричність. Наступний етап – байдужість до жіночої статі. Поспішаємо заспокоїти любителів пива. Якщо проблем ще немає або вони в початковій стадії, і ви не можете відразу відмовитися від улюбленого напою, то слід обмежити споживання до 3 пляшок на тиждень. Що ж стосується захоплення пивом в компанії дітей, то таким чином ви формуєте неправильну, шкідливу для здоров’я звичку у ваших дітей спочатку, навіть не надаючи їм вибору. Тему надмірного вживання алкоголю і його згубного впливу на організм, думаємо, і піднімати не варто – доказів більш ніж достатньо, як і наочних щоденних прикладів в нашому повсякденному житті.

Висновок №2: обмежте споживання пива!

* * *

більше рухайтеся

Ще один сучасний бич, що знижує потенцію, –  низька рухова активність . Все, що покращує кровообіг в області малого тазу і сприяє відтоку секрету передміхурової залози, позитивно позначається на ерекції. Але ніяк не навпаки. Застій при малорухливому способі життя – шкода для ерекції. Якщо ваша робота змушує вас сидіти, то шукайте інші варіанти рухатися більше. Наприклад, можна йти на роботу пішки або вставати на одну – дві зупинки раніше. Якщо звикли запізнюватися, то  йдемо пішки  з роботи. Відмовтеся від пасивного відпочинку на протязі всіх вихідних. Навіть тривалі піші прогулянки підуть вам на користь і дадуть швидкий результат. Найбільш корисні для здорової ерекції  біг, плавання, танці і будь-яка активність без надмірних силових і динамічних навантажень. Тому спортивні вправи типу бодібілдингу та йому подібних – небажані. Незабаром ви будете відчувати своє тіло більш молодим, зникне напруга в хребті, покращиться настрій. Пам’ятайте, що спинний мозок також бере участь у передачі збудження при сексуальних стимулах.

Висновок №3: Більше рухайтеся!

* * *

правильна їжа

«Ми є те, що ми їмо»  – слова Гіппократа як не можна до речі. Це знають всі, але мало хто прислухається. Наша їжа може або давати нам силу і енергію, або відкладатися непотрібним, а то й шкідливим баластом, отруюючи і забираючи наші ресурси. Про шкоду фаст-фудів, синтетичних напоїв і соків і т.п. вже сказано достатньо, просто згадаємо про це і постараємося відмовитися себе руйнувати. Поговоримо про корисні для чоловіків продуктах. У цьому списку лідирують  морепродукти  – риба (особливо камбала і скумбрія), ікра, раки, креветки і т.д. Вони не тільки дуже корисні для організму в цілому, але я є своєрідним стимулятором сексуальної активності. Сюди ж можна віднести всі види  горіхів, кунжут, кмин, аніс, чорнослив. Серед фруктів виділяють гранати і всі цитрусові. Також пам’ятайте, що вироблення тестостерону – основного чоловічого гормону – неможлива без  білка . А значить такі продукти як м’ясо (нежирні сорти), яйця, бобові також необхідні. Ну і, звичайно ж,  овочі  – як джерело вітамінів і мікроелементів. Крім того, достатній питний режим (очищена вода, мінеральна вода без газу) благотворно впливає на функції очищення і поверне тонус організму.

Висновок №4: Правильно харчуйтеся!

* * *

Намагайтеся додатково збагачувати організм необхідними біологічно активними речовинами, рослинними екстрактами, здатними позитивно впливати на репродуктивну систему. І в цьому випадку досить корисні якісні  біологічно активні добавки , які не тільки вирішать проблему нестачі споживання овочів і фруктів, а й природним шляхом відновлять нормальну фізіологічну ерекцію.

Healthyclopedia.com представляє новий препарат на основі Кордицепс китайського (натурального афродізіака)  ярсагумба .

yarchagumba.asia

Потужна біологічна активність препарату обумовлена доведеними властивостями екстракту кордицепса китайського, який здавна використовується для підвищення сексуальних можливостей чоловіків.

Прийом  ярсагумба  рекомендується з метою:

  • Підвищення лібідо (сексуального бажання);
  • Відновлення ерекції і посилення оргазму;
  • Збільшення тривалості статевого акту;

Відновлювальна програма розрахована на 15-денний курс , завдяки якому Ви заново придбаєте нормальну ерекцію і впевненість в собі. Підвищення лібідо, посилення оргазму, продовження статевого акту, поліпшення кровообігу в органах малого тазу – і Ви знову радієте життя разом з партнеркою!

Більш докладно про препарат можна прочитати на yarchagumba.asia

Висновок №5: Вибирайте ярсагумба!

Бажаємо Вам більше позитивних емоцій і радості від інтимної близькості!

ukr